Det er en Bitcoin skjult et eller annet sted på Internett

Von | 30. November 2020

Et personvernfokusert kryptoprosjekt inviterer grådige sleuths til å følge ledetrådene, og finne QR-koder online for å låse opp den skjulte Bitcoin.

Kort fortalt

  • En ny Bitcoin-skattejakt er avduket av personvernfokusert oppstart Incognito.
  • En hel Bitcoin er blant premiene som tilbys for de som løser ledetrådene og får et snurr på rattet.
  • Premier blir tilgjengelig fra 19. november.

Her er en ny tilnærming til å fremme personvern. Crypto-oppstart Incognito har lansert en online jaktjakt, med en hel Bitcoin (verdt rundt $ 16 000) blant premiene.

Alle kan bli involvert ved å laste ned Incognito-appen og finslipe på den nye Quest-funksjonen.

Quest ble satt i drift torsdag, og det er 17 ledetråder for brukere å løse – hver tjener sjansen til å vinne byttet (premier inkluderer også identitetsbeskyttende maskinvare og annet personvernutstyr).

Incognito har som mål å øke bevisstheten om personvern på nettet med sitt nye spill. Ledetrådene fører spionerer til personvernrelatert innhold, om varsleren Edward Snowden, og Ethereums inkognitomodus, for eksempel – der de skannbare QR-kodene er innebygd.

Fra 19. november garanterer hver funnet QR-kode en sjanse til å vinne premiene, men bare når nok brukere har funnet koden for en kiste – de krever mellom 10-300 brukere hver – vil de alle bli kvalifisert til å vinne. (Det er litt mer forklaring fra Incognito om dette her.) Og ledetråder forsvinner når full kvote er funnet.

Incognito, som ble lansert i 2019, er fokusert på personvernløsninger av alle slag. Det tillater brukere å anonymisere, eller „skjerme“, transaksjonene sine, og har lansert en node som gjør det mulig for folk å tjene passiv krypto, samt samarbeide med blokkjeder som Zilliqa og kryptoutvekslings Binance.

Personvern er et hett tema, både i og utenfor kryptoindustrien. Sjansen til å vinne en Bitcoin er ikke et dårlig incentiv til å bli utdannet.