Miny.CC – Innovatie in de Cryptocurrency Mining Sphere

Von | 17. September 2020

Aberdeen, Hong Kong, 16 september 2020. – Meer dan 10 jaar nadat de eerste cryptocurrency met succes werd ontgonnen, is de mijnruimte controversiëler dan ooit. Het proces is opgezet om democratisch te zijn; om elke PC met reserve computerbronnen in staat te stellen het overschot bij te dragen aan het onderhoud van het cryptocurrency netwerk en daar een beloning voor terug te verdienen.

Het vooruitzicht van de hier genoemde mijnbouwprijs bracht ondernemers ertoe om manieren te innoveren om de mijnbouw rendabeler te maken. In het proces hebben ze gespecialiseerde mijnbouwapparaten gefabriceerd die niet alleen de activiteit sneller doen, maar ook de winstgevendheid van de oefening verbeteren terwijl ze bezig zijn. De genoemde veranderingen betekenen nu dat iedereen die wil verdienen aan Bitcoin en cryptocurrency mining een kolossale hoeveelheid kapitaal moet inbrengen om de dure apparaten te kunnen betalen. Bovendien zijn de kosten van de elektriciteit die nodig is om het proces in stand te houden afpersend.

Ondanks het ongelooflijke tempo van de veranderingen in de industrie, bereiden een innovatieve ondernemer en zijn unieke startup de industrie voor op grote veranderingen. Het individu, Thomas Norberg, is een in Rusland geboren zakenman met een visie om Bitcoin en cryptocurrency mining gebruiksvriendelijker en minder kostbaar te maken.

Thomas Norberg – De man, de vernieuwer

Thomas is geboren in Rusland. Na het behalen van een basisopleiding in zijn geboorteland, zette hij koers naar de overzeese gebieden en landde hij in Zweden waar hij zich inschreef voor een Master in International Business Management, die hij met succes afrondde.

Na het afronden van zijn afstudeeropdracht ging Thomas serieus aan de slag in het bedrijfsleven. Hier stuitte hij op de nieuwe blokketentechnologie. Na meer dan 8 jaar in de industrie te hebben gezeten, kan hij nu gezaghebbend spreken over de successen van de ruimtevaart, maar ook over de problemen en uitdagingen waar de industrie mee te kampen heeft.

Thomas heeft het allemaal gezien, of in ieder geval het grootste deel ervan. Hij begon als een cryptohandelaar toen nog niet veel mensen op de hoogte waren van virtuele valuta. Tussen 2016 en 2018, toen de eerste muntaanbiedingen (ICO’s) alle rage waren, dook Thomas in en steunde hij verschillende projecten met de opbrengst van zijn handelsdagen.

De technologie is echter dynamisch en er is geen ruimte waar deze stelling juister is dan in de blokketenindustrie. Als je kijkt naar het komen en gaan van de ruimte, duurde het niet lang voordat Thomas het dwaze en scheve aspect van de industrie zag dat crypto-mijnbouw was geworden. Verbijsterd door de kosten van de hardware en de op hol geslagen stroomtarieven, sloot Thomas zich aan bij enkele ondernemers die hij in de industrie leerde kennen. Samen kwamen ze op het idee van een cloud mining platform dat de onderneming op een unieke en toch vriendelijke manier benadert. En, het proces gaf het aan Miny.cc.

Miny.cc – De unieke aanpak van cloud mining

Miny is in de eerste plaats een cryptocentrische portemonnee-infrastructuur. Als een gebruiker een account aanmaakt op het platform, krijgt hij of zij standaard ook een beveiligde cryptocurrency portemonnee. De multi-munten portemonnee kan Bitcoin Code, Ethereum, Litecoin en MINY tokens opslaan.

Echter, de platformen stralende ster is zijn cloud mining plan. Het plan is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het enige wat een gebruiker hoeft te doen is een account aanmaken, crypto storten in de meegeleverde portemonnee en de virtuele valuta omzetten in MINY tokens. Zodra het platform de storting verifieert, zal de gebruiker worden opgenomen in de mijnbouwpool waar hij of zij zal beginnen met het verkrijgen van een deel van de mijnbouwopbrengst van het platform. In totaal betaalt het platform tussen 10% en 19% van het bedrag dat een gebruiker investeert, per maand uit.

Naast cloud mining kunnen gebruikers op het platform op verschillende manieren geld verdienen. De native token van het platform, MINY, bijvoorbeeld, is een inkomstenverdiener. De cryptocurrency is zo gemaakt dat voor elke succesvolle transactie die op het platform wordt voltooid, een deel ervan verbrandt. Hierdoor zorgt het platform ervoor dat het aantal MINY munten in omloop in de loop van de tijd afneemt.

Aangezien de vraag naar de munten in de loop van de tijd zal toenemen terwijl het aantal in omloop zijnde munten afneemt, zal de waarde van de munt als zodanig stijgen. Gebruikers die de munten gedurende een langere periode in hun bezit hebben, kunnen ze inwisselen voor andere cryptocentrische valuta’s of ze als fiat inwisselen en van hun winst genieten.

Toch kunnen gebruikers die een uitgebreide online opvolging hebben, deze bron inwisselen. Het platform heeft een uitgebreid affiliate programma dat commissies betaalt voor de verwijzingen die een gebruiker naar de 20e downline brengt.

Het bovenstaande verhaal laat zien dat Thomas Norberg in het spel is voor meer dan alleen winst. De Russische ondernemer en zijn groep medewerkers willen de Bitcoin-mijnbouw weer het overwegen waard maken. Bovendien willen ze dat het een milieuvriendelijke en duurzame onderneming wordt. Daarom ligt de mijnboerderij van Miny in Hong Kong. Het streven van de regio om groen te gaan, maakt de stroom goedkoop en aantrekkelijk.