Toinen stimulointitesti on tulossa, mutta käyttävätkö amerikkalaiset sitä salaustekniikassa?

Von | 27. Juli 2020

Amerikkalaiset, jotka sijoittivat kokonaisuudessaan ensimmäiset 1 200 dollarin elvytyssekkinsä Bitcoin Future, ovat nähneet yli 40%: n tuoton, kun BTC läpäisee 10 200 dollaria.

Yhdysvaltain asukkaat, jotka sijoittivat ensimmäiset elvytyssekkinsä Bitcoiniin, ovat nähneet 45,5%: n tuoton huhtikuun 1 200 dollarista noin 1 746 dollariin kirjoittamishetkellä, kun kryptovaluutta on nousussa yli 10 200 dollaria.

Valkoisen talon talousneuvoja Larry Kudlow vahvisti 26. heinäkuuta haastattelussa CNN: n Jake Tapperin kanssa, että amerikkalaiset saavat uuden 1200 dollarin sekin osana karkeasti yhden biljoonan dollarin suuruista elvytyspakettia, joka julkistettiin 23. heinäkuuta.

Newsweekin mukaan monet amerikkalaiset ovat kuitenkin ilmoittaneet, etteivät ne ole saaneet ensimmäisiä sekkejä, jotka Yhdysvaltain valtiovarainministeriö aloitti maaliskuun lopulla. Valtiovarainministeri Steven Mnuchin on ilmoittanut, että toiset maksut saapuvat elokuussa, mutta se saattaa tarkoittaa joillekin marraskuuta, jos prosessi on sama.

Bitcoin vai vuokra?

Kannustustarkistusten tarkoituksena on lievittää taloudellisia vaikeuksia, joita kärsivät monet yhdysvaltalaiset asukkaat, jotka menettivät työpaikkansa tai näkevät paljon pienemmät tulot koronaviruspandemiassa.

Cointelegraph kuitenkin ilmoitti huhtikuussa, että monet amerikkalaiset ovat päättäneet sijoittaa ensimmäisen maksunsa ei viivyttämiseen tai täydentääkseen tulojaan tarvittaessa – vaan salausvaluuttaan. Brian Armstrong (Coinbase) osoitti, että 1200 dollarin arvoisten talletusten ja ostojen määrä kasvoi nelinkertaiseksi kyseisessä kuussa.

Perustuen online-vastauksiin uutisiin, että uusi sekki on tulossa, yhdistettynä viimeaikaiseen Bitcoinin ( BTC ) nousuun yli 10 200 dollariin, jotkut salauskauppiaat saattavat ajatella, että toinen 1200 dollarin sijoitus ei ole pahin idea.

”Suoraan BTC: hen, suoraan kylmävarastoon”, sanoi Redditin rajoitetun näkyvyyden käyttäjä.

„Se mitä saan, menee suoraan Bitcoiniin, aivan kuten viime kerralla“, sanoi rapierce0238.

Stimulus-uutiset saattavat nostaa Bitcoin-hintaa

Ilmoitus siitä, että 1200 dollarin sekit jokaista Yhdysvaltain asukasta varten olisi jälleen kerran osa elvytyspakettia, tuli vain muutama tunti ennen kuin Bitcoin koitti uuden nousun, nouseen 3,1% 9 941 dollarista 10 249 dollariin viimeisen neljän tunnin aikana. Kun Yhdysvaltojen virkamiehet ilmoittivat ensimmäisen kerran biljoonaan 1 biljoonan dollarin elvytyspaketista 23. heinäkuuta, BTC: n hinta nousi 9500 dollarin ohi, murtaen erityisen pitkän vähäisen volatiliteetin välillä 9000–9 500 dollaria.