Verge, Dash och Status Följ XRP Higher Amid

Von | 26. November 2020

Verge, Dash och Status Följ XRP Higher Amid Absurd Crypto Rally

Bitcoins hashfrekvens ökar högre trots 2 000 dollar priskorrigering

Kryptomarknaden befinner sig i en fas där altcoins från föregående rally, 2017: s tjurmarknad, helt rippar ansikten.

Medan Bitcoin har ökat med 5% under det senaste dygnet, finns det en serie av dessa altcoins som har fått dussintals procent under den senaste dagen. Dessa inkluderar Bitcoin Era men är inte begränsade till Verge, Status, Dash, XRP, Stellar Lumens och många fler.

Många har fångats av vakt av detta rally: för några dagar sedan var berättelsen att DeFi-kryptor som YFI och AAVE skulle vara de bästa. Men vid den här tiden exploderar alla mynt som handlare tycks komma ihåg från 2017-rallyt högre.

I det som verkar vara något av ett samordnat drag börjar alla de mest populära kryptotillgångarna från 2017-rallyt att gå allvarligt högre.

Om du tittar på dataspårningswebbplatser som CoinGecko eller CoinMarketCap, kommer du snabbt att märka att en majoritet av de bästa spelarna i topp 100 är mynt som en gång var populära under 2017 bull run.

Mynt som Verge, Stellar Lumens, Dash, Status, XRP, Ravencoin, Siacoin och andra har ökat med över 10% under det senaste dygnet.

Dessa är mynt som till stor del underpresterade under 2018 och 2019, och ännu tidigare i år. Dessa mynts outprestanda verkar nu vara relaterade till en större förskjutning mellan DeFi-kryptos och dessa gamla vaktkrypter.

Alla ögon på Bitcoin

Alla ögon verkar dock återvända till Bitcoin, eftersom myntet rör sig mot sitt tidigare höga pris på $ 20.000.

Edward Cleps, en ledande kryptotillgångshandlare, delade bilden nedan under den pågående flytten högre. Som han visar, tror han att när BTC avgörande förbi $ 20 000 kommer den att börja suga all luft ut ur rummet och kommer att samlas utan altcoins.

Altcoins om bitcoin går förbi 20000 $ pic.twitter.com/XbhbmfzyGH

– yTedd (@TeddyCleps) 24 november 2020

Förväntningen som många har är att när Bitcoin når över $ 20 000, kommer både detaljhandels- och institutionella deltagare att släppa hela sitt kapital i BTC i motsats till att leta efter andra kryptospel på kort sikt.

Om detta innebär att altcoins kommer att sjunka mot den amerikanska dollarn eller bara mot Bitcoin återstår att se.